Mar 16, 2010

semakin dekat...

sekarang nih pelbagai persiapan dah kene buat...mcm2 dah beli..mengalir aje duet..huhu..sungguh risaw...hope all is in the budget..

nasib baek dok dekat dgn nilai 3..boleh salu usha brg2 sne..kalau pandai cari mmg dpt murah..uhh gumbiranye hati... =)

items untuk doorgift dah selesai..yea! tinggal nak isi perut dia jer..tp semuanya pun dah ditempah so settle..happy!

perkara utk hiasan bilik pun dah settle.. yea2! langsir dah tempah.. perhiasan2 dah ade..tggl nk touch up je..hehe.. tp tilam tak beli lagi...risaw plak..nxt week i/Allah boleh kot balik keratong..ummm boleyla g cari tilam kt segamat..

brg utk hiasan hantaran pun udah dibeli...hope cukupla..tp mybe kne tggu dah start buat br dpt tau ape yg tak ckup kot...oohhh.. tak sabar nk mula buat sendiri hiasan hantaran.. hope by april boley mula buat... i want to do the perfect one for him! =)





No comments: