Mar 5, 2010

Yeay!! Dah hantar bju kt tailor... =)

Last week plan nak hantar tempah bju nikah kt tailor..tapi harapan musnah bile tukang ukur bju tu takde..so ni baru settle..heheh.. sonot sgt rase. yeay!
Design ape sumer ak tnjuk kat tailor tu...name dia Chong.. n name kedai dia ialah Tukang Jahit Chong..kedai dia dekat Taman Melawati, KL.Mulenye pening gak nk antar kt tailor mne..then atas suggestion mum dia..ak pon antr ctu..hope puas hati la nnt bile dah siap bcoz agak mahal la jgk upah jahit dia..tp kawen punya pasal..takpela..hope puas hati.. =) lagipun kedai ni dr zaman mum dia mude2 dlu da ade..so kirenye dah berpengalaman luas la dlm biznes buat bju ni especially bju kawen..
Nanti dah siap, ak gtaw puas hati ke tak..if puas hati...boley ak  recommend kt orang..hihi..





No comments: