Dec 24, 2010

* Esok Wedding Dr.Eliana Ahmad *

Tomorrow is Christmas Day.. 25 December 2010 (Saturday).. 
My dear friend yang dah bergelar doktor bakal memegang title isteri pulak.. TAHNIAH! semoga anda menjadi isteri yang solehah.. =)

Esok actually aku kne kerja petang masuk pkul 3pm. Tapi disebabkan ada wedding ni, aku pun memohon kemudahan cuti PKL @ Pekeliling Kerja Lembur yang diberi kepada orang yang kerja shift hour kt jabatan aku ni.. hehe..so tak perlu guna cuti rehat aku yang da tggal kurang dr 5 hari.. huuuu.. alangkah bagusnya PKL..

Tak sabar nak ke weddingmu Elle.. tahniah lagi sekali.. 
nak present ape? (tak pk lagi ni..)
kalu terbaca ni, cepatla request nk ape..
hehe..tapi tak mgkin baca kan cz mesti nga bizi ngn preparation..
my blog reader, any suggestion??

=)

No comments: