Nov 12, 2011

SEGMEN : JOM PROMOT BLOG SAYA!!


As salam kawan-kawan. Sempena tgh free-free ni, tergodek2la blog kawan2 yg sudah aku join jd follower diorang. haa... banner blog yang aku tayangkan kat atas ni adalah sempena menyahut topik 
JOM PROMOT BLOG SAYA!!
Blog ni pemilik dia adalah sepupu aku.hihi. hai zura!! ;)
Aku join konye segmen ni boley kan. takde syarat2 yg sedara mara tak ley join kan..hehehe.
by the way, rakan yang laen..mehla kita sama2 memPROMOTE blog sepupu aku ni di samping dapat tambah bil. follower dan kawan2 blogger.. 
Korang KLIK SINI, then jd follower Cik May ni ok?

3 comments:

eiqa azra said...

eiqa dari segmen yg sme!!
eiqa follow sini tau..
kalo sudi follow la eiqa ye..
tiada paksaan! :)

CIK MAY said...

wihihihihuhuhu...boleh je nak join..tara hal punye..open utk semue..hihihii

tq join segmen..

CIK MAY said...

blog ko kat part 5