May 31, 2009

It's Time For SCHOOL HOLIDAY!




YEaaa... bestnya dapat bercuti sekolah selama DUA MINGGU! kebiasaannya pelajar yang excited nak cuti tapi sebanarnya guru2 nye pun sama je.. hihi..
Time cuti ni la nak berehat2 dan bercuti2 malaysia. lagi2 ramai kawan2 yang menggunakan masa ni untuk melangsungkan majlis bersejarah mereka iaitu Majlis Perkahwinan mereka.. wahhhh syoknya dapat pekena nasi minyak kenduri kahwin kawan2..
Tadi 31/05/09 kenduri kahwin kak wanie (kawan sekerja) dekat Muadzam Shah.. Rupanya kak wanie ni adik senior aku kat SEMESTA dulu..senior form5 masa aku formONE. Jumpa tadi masa pegi kenduri...tengok macam kenal..rupanya memang kenal pun. Nama senior ni kak NorHasni bt Alwi.. Senior rumah Zuhal. Siapa2 yang kenal tu kenal la kan..dah ada anak dua dah kak hasni ni.. =)

Okla..Banyak lagi planning nak pergi kenduri kahwin next week. Huu sonok pulak rasanyaa.







2 comments:

Joney said...

lawa betol bungenye... hehe

3nna said...

bunga tangan kak wani...mstila cunnn!