May 12, 2009

Kisah Brylcream!

Salam,

Hari ni hari Selasa... Jadual kelas, pukul 8.20-9.40am mengajar P.J.. huuhuu...ajak budak2 main SAHIBBA... mula-mula tu boring jgk dok tgk budak main..then terpikir nak cabar diorang... sape yang menang cikgu akan belanja makan rehat nnt.. apa lagi, sonok la budak2 tu nak main.pastu cikgu nye pun jadi tukang kira markah...
heheh..pemenangnye bagi 2rm seorang (2 org). =)

Tengah hari pulak pukul 12.00-1.20pm... KELAS MENCABAR! BM kelas 2 Harmoni. huuuuu.... budak kelas ni seramai 39 org. 28 org LELAKI! puas nak mengawal kelas. Budak2 dah la jenis yang hyperactive n banyak jenisnye... pening kepala jugakla. Kelas ni rank last dalam form.hiii... ;]

Bagi nota KOMSAS @ komponen sastera... Pantun Teka-teki..
Lepas budak2 salin, terangkan la kat diorang..pastu dah siap terang suruh budak2 hantar buku.masa nak hantar tu, adala budak ni main krim rambut BRylcream..dok calit2 kat kawan2 dia. apa lagi, cikgunya mengamuk la.. terus rampas krim rambut tu.. cuak habis budak2 tu. lepas tu cakap kat diorg kalau nak balik krim rambut tu, jumpa cikgu dekat bilik guru...haha..budak2 ni kalau sebut bilik guru, dah susah hati nak datang..dok terintai2 kat pintu..last2 diorg tak jadi masuk...huuuuu

Sabar jela dgn diorang ni...



1 comment:

suzie kuteri said...

aduhai garang nyer la cikgu
teringat lak time sekolah2 dulu
main netball
latihan nasyid
hmmmmm
rindu la kat korang sume