Nov 16, 2009

Ku Lapor Diri Ku Di Sana Jua

Punch Card datang: 850am.. huhu. awal2 da lambat. Jem tu dari Seremban. Nasib baik lalu ikut Kg.LBJ-Enstek-KLIA.. dekat sikit.. huhu

Aktiviti pertama ialah mengisi pelbagai jenis borang2an.. macam2 pulak yang dia nak..

ke-2, borak2-ice breaking la cmtu.. antara kami2 je yg seramai 11 org. officer2 yg da lame kat ctu byk hal. busy. tak dpt nak melayan kami2 ni ha.. ;(

ke-3, smbung isi borang2 lagi.. fotostat la bagai..

ke-4, pi makan kat cafe dia.. nasib baik byk pilihan.. huhu.. tak la boring nak makan hari2.

ke-5, solat dan rest2 kejap

ke-6, sambung ice breaking.. office tour sesame kami je (event sendiri sebab kami2 ni dilonggokkan dalam satu bilik macam meeting room) hoho.. boring2 jadi kami jln2 kt ctu

ke-7, menanti saat2 pulang.. yuhuu..

Punch Card balik : 5.01pm

;p

wink!

No comments: