Dec 6, 2009

..Dah lama tak update..

Hi Hi Hi...

Rindu pulak nak update blog. Dah lama tak isi cerita baru. Bukan apa, disebabkan kekangan masa yang tidak berapa nak ok jadi tak de masa nak update blog. Tak ada apa sebenarnya yang nak diceritakan sebab sebenarnya tak la ada cerita yang best pun. ;p Nway, since di tempat baru ni macam-macam perkara yang perlu dipelajari lagi-lagi bidang kerja baru ni tersangatlah jauh daripada bidang yang dipelajari masa di USM dulu.. Humm.. Tapi yang menariknya, bila masuk kerja ni.. rupanya ada satu bahagian/department yang tertumpu kepada Perindustrian dan Perlesenan. Adala sikit-sikit yang berkaitan kos masa belajar dulu. Sekarang ni, kerja masih lagi dalam training. Setiap department perlu di explore.. Banyak tul department. Hihi. Ntah department mana la kene attach nanti bulan Januari 2010.. tunggu je laa.. ;)

No comments: