Nov 28, 2010

* Hasil Penat Menjelajah Expo *

Alhamdulillah..

Apa yang aku nak dapat dicari semalam di expo midvel semalam.

 Berlubang gak la poket ni tapi puas hati sebab mmg murah betul la harga barang2 yg aku beli setanding jenamanya. hihi.. cuma ada satu item yg tak dapat digrab semalam sbb kehabisan stok...huuu.. igt nk pegi lagi hari ni  tapi dah tak larat da...

Hasil belian akan ku update later.. =))
:
:
:
:
:
Jeng jeng jeng..
Antara hasil-hasilnye yang tak seberapa ialah:
1- Electric Breast Pump Set (np: Rm599, dp: Rm299 Only)
2- Sterilizer Set come with 3x260/9ozml feeding bottle and 1x160ml/5oz feeding bottle (np: Rm429, dp: Rm270 Only)
3- 2x Anti Colic Plus Feeding bottles (np: Rm39.90/bottle, dp: Rm20 Only/bottle)
4- Teats (0-3m, 3-6m, 6+m) (np: Rm22.90/set, dp: Rm 12 Only/set) every set ada 2 teats

Bagi aku mmg murah.. hehe..berbaloi la aku rase.. n untuk pengetahuan semua ni satu brand yang sama..saja aku nak bagi selaras..hehe..so trade mark utk set berkaitan feeding ni SATU nama je..hihi
bila balik kampung nanti or g mane2, my baby punye bottle set satu jenis jela. ;)
That's Tommee Tippee!
Cute as it's name..
N some baju comel2 n mura2 je aku capai 5 pasang kat Jusco..huu..tak masuk list pon tapi takpe..beli sket2 kan..lame2 jadila bukit..sumer pon aku beli saiz 3 months above.. org kate baby cepat membear kan..so beli la yg besar sket..hikhik.. 
Thanx to my honey sbb bersungguh-sungguh utk shoping kali ni.. hehe..
next week kita g shopping lagi nak.. kt Shah Alam pulak.. =)
Hehe..sementara masih kuat dan larat berjalan lama ni, better memulakan misi2 membeli belah ni di saat ini..
hehe.. gaya mcm poket aku ni penuh ngat.. ;p

NOTE (behalf of my part) - Pending items are: 
warmer set, 
baby bath tub, 
diaper bag, 
cooler bag, 
ice cooler pack..

2 comments:

suzie kuteri said...

weee..bestnye nk dapat baby

suzie kuteri said...

weee..bestnye nk dapat baby