Nov 10, 2010

* Kasih Sayang *

Tiba2 pagi ni ak agak kurang mood.. hehe..ntahler nape..sensitiviti agak agresif kot sekarang. Kadang-kadang aku rasakan kasih sayang tak perlu diungkapkan dgn lisan.. hanya dengan tindakan ringkas sudah cukup utk rasa so happy.. opps! apa yg aku blues sgt pagi2 ni kan.. act lately ni aku asik terasa nk kn perhatian. tp susa plak nk dpt tnpa diberitahu (perlu bgtau ke sebenarnye?hurmmm..) macam tak perlu je kan.  Ke perlu??
Nway bile aku pkirkan semula..dok sesorang menung pikirkan keadaan aku skrg, aku terus +ve kan minda aku mengatakan bhw im so sensitive rite now so juz let it go as they will owiz come to u if u owiz think of dat. Duss!!! Pegi jauh2! 
What i need to do rite now is find a way dat will make myself+bby happy n enjoy especially for my pregnancy.. 

SMILE!! =)



Going to Seremban for some project today.. peace V!

2 comments:

lydzar said...

hmm ni ckp pasal sensitip ngn hubby eh? haha the realiti is, dorang tu tak reti bahasa kiasan. so rasanya baik straightforward cakap depan hidung dia kalau nakkan apa2.. truly tipical malay man lah kot hihihihih..same je mcm hubby i :P

~ENNA~ said...

tu r pasal..td ptg mmg trus direct ckp..hehe.. br la dia paham.huh! tk sensitip sgguh kan ;p wateve kne terima hakikat tu jgk kn..nk wt cmner...huhu