Nov 25, 2010

* Little Whiz.com *

Apa pendapat korang tentang store ni?

link dia klik sini.

Aku sebenarnya agak teruja dengan year end sale yang dia buat. tapi tak taula berbaloi ke tak.. korang yang pernah pergi sini mehla share pendapat.. aku plan nk beli dekat store ni..
breast pump set, 
feeding bottle set, 
warmer,
baby to toddler bath tub,
diaper bag 
...................................................


 ~ Feeding Bottle ~
~ Breast Pump Set ~
~Food n Bottle Warmer ~


and brand yang aku tertarik hati adalah Tommee Tippee.. comel bottle feeding dia! Korang biasa pakai botol jenis ape? Avent? Bumble Bee? Pureen? The First Years?

Sila jemput bagi pendapat. terima kaseh ye.. =)



7 comments:

lydzar said...

penah beli breastpump set kt sini..

my suggestion, beli breastpump set yg boleh buat double pumping.. mcm spectra3, ameda, medela

then kalau nk beli warmer, beli je yg ada set sekali dgn streilizer tu..ada jual kt littlewhiz ni.

as for my kids si kakak je merasa botol mahal2 ni - Avent, yg adik terus minum dari storage bottle MLO hehehe..then skg bertukar pada BPA free Pureen je.

~ENNA~ said...

double pump tu cmne? cmne nak tau dia ada fungsi tu?

warmer sekali sterilizer? cth brand?

lydzar said...

kalau tengok kt littlewhizz tu pon ada state dual pump - tu kira double pump lah..so nnt time pump boleh pump sekali dedua breast.jimat masa time kt pump at office

sebab tu better pegi ushar kt kedai dulu :)

ermm mcm brand snow bear, ada kombo utk striliser dan warmer..murah pon murah gak tu

~ENNA~ said...

okey.. thnx! =) tak sbr nk menyopin ni.. T__T

suzie kuteri said...

yup,senang nak tau cite bab pump ni survey web philips event dulu..everything boleh tau single double, warmer,steriliser.boleh bace description.pas tu bole la nak pilih brand and yg mane nak pki.aku dulu pki event. sebb time nak bli tu org kate xsakit.pas tu kt kedai pon xbyk brand lain ada.so amik je event.ader set lengkap tuk simpan susu sekali.

~ENNA~ said...

tu r..aku confuse.. avent, spectra or tommee.. takpe2..sok hope ader kt bby fair kt midvel.. ko g tak?

suzie kuteri said...

aku xtau lagi g ke tak..
weekend ni ader kenduri kawen kat N9..mcm xsemapt je nak g mid...