Jan 12, 2011

* Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway *

Hehe.. entry keempat untuk tahun baru 2011 ini adalah IZAMIR RIDZWAN PENDRIVE GIVEAWAY!
Sebenarnya, aku telah di 'TAG' oleh Rose untuk entry kali ni. So sesape nak join meh letakkan entry bertajuk seperti entry post aku ni di blog kamu.



Syarat2 penyertaan dan apa yang perlu kamu lakukan mudah saje..

1) Mesti jadi follower blog Izamir Ridzwan
2) Buat entry bertajuk "Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway" dan linkkan ke entry ini
3) Mesti letak poster macam kat atas tu dalam entry dan sidebar (linkkan ke entry ni juga) blog kamu
4)Tag sekurang-kurangnya 4 orang kawan. Kemudian, masuk blog kawan yang kamu tagged tu, dan maklumkan di entry terbaru mereka yang mereka kena tagged dalam entry kamu.. Jangan lupa kasi link sekali kat mereka.. Nanti susah pulak meraka nak cari kan
5) Akhir sekali tinggalkan URL entry yang korang buat tu kat entri ini.. FINISH!

##Spesifikasi hadiah yang ditawarkan:
  • Kingston Data Traveler 101 G2 ( IR akan gantikan dengan latest model, kalau keluar baru laa)
  • Berkapasiti 4GB setiap satu
  • 4 Pemenang.. Pemenang akan ditentukan melalui Random.org... Ala-ala macam cabutan bertuah gitu.. 
Jeng jeng jeng..aku mahu tag 4 org ni..sori ey kalau mengganggu..



Jom join!

3 comments:

Rose said...

BEST OF LUCK!! ahahaa

~ENNA~ said...

ngeh ngeh ngeh..

mizz sue said...

HEE..ADE NAMA SAYE