Mar 30, 2011

* Banyak Perkara *

Salam semua.

Dah lama sangat2 aku rasa tak update blog aku ni. Sejak aku di admit ke Hospital Seremban dlu n start berehat panjang aku cm malas sgt2 nak tulis kt blog. Bukan tak byk perkara terjadi..tp sebab banyak perkara berlakulah aku jd malas nk tulis. hehe..teruk tol. padahal ade je masa kalau nak update.

Antara banyak perkara tersebut:
~Kisah aku nak bersalin~
~Kisah selepas deliver new baby girl~
~Kisah berpantang di rumah mertua~
~Kisah berpantang di kampung halaman sendiri~
~Kisah bapaku kawin lagi~
~Kisah cukur jambul Nur Aleesya~
~Kisah kena saman sebab lambat renew road tax~

Banyak kan?? InsyaAllah slow2 aku akan curi masa menulis dan berkarya utk topik2 itu..

1 comment:

Bila Ku Kata Cinta... said...

slm kenal...

ce citer..mm..bnyak tu list..kalau berborak mau sampao 2, 3 ari ni..

hehehe