Dec 9, 2011

GiveAway Contest (GA) untuk semua!

 {STICKY POST}
till 09 december 2011

Hai hai.. akhirnya da dpt idea untuk buat GA ni. Simple je tau. Join la k. Korang semua cuma perlu buat ;

1- Mesti jadi Follower blog Bintang-Bintang ni dan LIKE post ni.
2- Buat entry post tentang GA ni bertajuk :
'Saya Suka Join GA. Korang Suka tak?' 
Copy banner blog ni tau utk paste kt entry tu.

And dalam entry tu mesti tulis SATU sebab kenapa korang suka join GiveAway. ok. taknak panjang2.. pendek pon dah cukup asalkan menarik. entry post yang menarik akan dipilih sbg pemenang dan akan di copy paste ke entry blog ini utk tujuan promote blog pemenang ok.  Promote kt kwn2 korang join GA ni tau.

3- Then, jangan lupa tinggalkan link korang kt ruangan commentors ye..

Pemenang akan dpt voucher ni free tau..sape nk bg free2 ni. Betul tak?? hihi ;)


1st place:
* 1x Voucher RM10 shopping at Jusco*
no expiry date


2nd place:
* 1x Voucher RM10 makan di McDonald *
valid till 30June2013


3rd place:
*1x Voucher RM10 shopping at Watsons*
valid till 20Apr2012

GA Contest berakhir pada 09 December 2011 (02122011) hari Jumaat.
 Pemenang akan diumumkan paling lambat dlm tempoh seminggu selepas tarikh tutup penyertaan.

Selamat join ye korang semua... 

31 comments:

CIK MAY said...

aku join..kih3...kene bg la 1 kat aku..jap g mesti rmi yg join ni pas bace entry aku..lala..~

shttp://mayandhanis.blogspot.com/2011/11/contest-saya-suka-join-ga-korang-suka.html

ina..buang word verification kat bawah ni..tgk kat tutorial aku ade aku buat da...

NEENA said...

join

http://akusukercontest.blogspot.com/2011/11/saya-suka-join-ga-korang-suka-tak.html

Zuraida Rahim said...

Nak join

http://tudungdotnet.blogspot.com/2011/11/saya-suka-join-ga-korang-suka-tak.html

nurmujahidah said...

muja join n support you.. :D
http://mujadafewa.blogspot.com/2011/11/saya-suka-join-ga-korang-suka-tak.html

Fadzillah Kamarudin said...

saya join...

id / id FB : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/11/saya-suka-join-ga-korang-suka-tak.html

Joel Leslie said...

saya join juga :]

http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2011/11/saya-suka-join-ga-korang-suka-tak.html

thankssssss :D

Nida said...

As-salam buat Enna..

Kak Nida mencuba.. moga-moga ada rezeki kami sekeluarga... ameeeeeennn

http://alongnidar.blogspot.com/2011/11/saya-suka-join-ga-korang-suka-tak.html

id follower: Nida
id FB: Along Nida

Terima kasih :)

ALVAS-87-CONTEST said...

join gak..


http://alvas-87-contest.blogspot.com/2011/11/saya-suka-join-ga-korang-suka-tak.html

azelyusoff said...

salam. saya join

http://24-7nay.blogspot.com/2011/12/saya-suka-join-ga-korang-suka-tak.html

azelyusoff said...

sorry saya ade problem untuk LIKE entry ni. Camane ye??

AFINA said...

aummmm . nak join jugak . ^^

http://missprankish.blogspot.com/2011/12/suka-join-ga-korang-suka-tak.html

Darling Ninie @ Mama Comel said...

As salam. Ninie join

http://darlingninie-cgl.blogspot.com/2011/12/saya-suka-join-ga-korang-suka-tak.html

'Ainun Qalbi said...

http://ainunqalbi.blogspot.com/2011/12/saya-suka-join-ga-korang-suka-tak.html

ummi iman said...

ummi iman join ya

http://ummi-iman.blogspot.com/2011/12/saya-suka-join-ga-korang-suka-tak.html

ummi iman said...
This comment has been removed by the author.
J. Hass said...

nak join jugak..

http://lorongkiri.blogspot.com/2011/12/saya-suka-join-ga-korang-suka-tak.html

J. Hass said...

:)

Zie said...

Join

http://sayangkuzie.blogspot.com/2011/12/saya-suka-join-ga-korang-suka-tak.html

nanakimie said...

join!

http://nanakimie.blogspot.com/2011/11/giveaway-11-days.html

Cik Rose Cute said...

join..

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/12/saya-suka-join-ga-korang-suka-tak.html

Shafiqah said...

saya join :)


http://superdupergirl-shafiqah.blogspot.com/2011/12/saya-suka-join-gakorang-suka-tak.html

Ezzattie said...

salam. sy join jugak ye walaupun dh last minute. hehe

http://nurezzattie.blogspot.com/2011/12/saya-suka-join-ga-korang-suka-tak.html

huda raihana said...

join :)


http://www.simpledoubletriple.co.cc/2011/12/saya-suka-join-ga-korang-suka-tak.html

::CIK LYNN:: said...

salam...

cik lynn join...
http://lynnlinda.blogspot.com/2011/12/saya-suka-join-ga-korang-suka-tak.html

Shamz + Fieza = Muiz said...

salam..
ibu muiz join..

http://ibumuiz.blogspot.com/2011/12/saya-suka-join-ga-korang-suka-tak.html

Naimah lalala said...

I am proud to Join !


http://catlover-lalala.blogspot.com/2011/12/saya-suke-join-ga-korang-suke-tak.html

Qienah said...

qienah join juga

http://einah-contes.blogspot.com/2011/12/saya-suka-join-ga-korang-suka-tak.html

Little_Scha said...

IM JOIN..
hope belum terlambat :)

http://fairypwencess.blogspot.com/2011/12/saya-suka-join-ga-korang-suka-tak.html

Ekah Atiqkah said...

join

http://coretanekahatiqkah.blogspot.com/2011/12/saya-suka-join-ga-korang-suka-tak.html

Ekah Atiqkah said...

join

http://coretanekahatiqkah.blogspot.com/2011/12/saya-suka-join-ga-korang-suka-tak.html

SeputihSalju said...

join

http://karimahabdhamid.blogspot.com/2011/12/saya-suka-join-ga-korang-suka-tak.html

id fb : karimah hamid

tq