Dec 13, 2011

Senarai Peserta GA

As salam.. Terima kasih bebanyak kepada yang sudi menyertai GA saya ni. Mula2 saya nak minta maaf sebab lambat update blog status akibat kekangan masa yang tak dapat dielakkan. Last week seminggu berkursus di Langkawi. Now baru balik jadi agak kelam kelibut sedikit.. hihi.. sori ye..kat bawah ni adalah senarai peserta yang masuk GA saya ni..semua meanrik perhatian saya but dalam2 banyak2 tu mestila ada yang sangat menarik hati saya kan.. hehehe.. pemenang dah dishortlistkan...nnt tggu masa sy announce ye.. dan berita baek ada tambahan DUA pemenang saguhati tau.. so nnt akan ada 5 pemenang. ;)
  1. Cik May
  2. Neena
  3. Zuraida Rahim
  4. Nurmujahidah
  5. Fadzillah Kamarudin
  6. Joel Leslie
  7. Nida
  8. Alvast-87
  9. Azelyusof
  10. Afina
  11. Mama Comel
  12. 'Ainun Qalbi
  13. Ummi Iman
  14. J. Hass
  15. Zie
  16. Cik Rose Cute
  17. Shafiqah
  18. Ezzatie
  19. Huda Raihana
  20. Cik Lynn
  21. Syam+Fiza=Muiz
  22. Naimah Lalala
  23. Qienah
  24. Little Scha
  25. Ekah Atiqkah
  26. Seputih Salju

6 comments:

CIK MAY said...

aku tunggu2 jugak.hari ni masuk opis je tgk blog ko..haha

::CIK LYNN:: said...

cik lynn ada...no.20 nk mng...hehe =p

Naimah lalala said...

Alhamdulillah , ade . Hope menang Ameen

Cik Rose Cute said...

No 16 moga2 bertuah...

Little_Scha said...

x sbar tggu result :)

Zuraida Rahim said...

Ada nama.. No3