Nov 19, 2011

Produk Kecantikan Apa Ok?

Sebenarnya aku tgh survey2 nk try produk kecantikan laen. niatnya utk bg tambah fair and lovely sket muka aku nih. hihi.. skrg ni aku cuma pakai pencuci muka safi balqis and krim pencerah neutrogena. dah lama jugakla pakai. setakat ni mmg ok. jerawat tak tumbuh... cuma kecerahan tu tak memuaskan aku.. so plan2 nk survey produk kecantikan... tertengok produk Sendayu Tinggi.. hummm sape2 ada pernah pakai tak? cmne prestasinya ye? Then sape2 ade pakai produk mcm biotherm ke.. clarins ke.. and sewaktu dgnnya..mane yg ok? and ape opinion korang terhadap produk tempatan vs produk import ni ye? aku tgh konfius nk pilih mane satuuuu... huuu.. help me ye..


3 comments:

With Love..... said...

owh tetibe nak bg cerah kulit lagi ker??? try g kaunter produk kecantikan nak buat evaluation kulit dulu then br bli...klu tya oral jer setiap orang akan ada result yang bebeza...so kene test kulit dulu br tau produk yang ok...rasenye sume tmpt produk kecantikan akan ada pakar kecantikan kan??? pastu post entry baru pasal produk tu ok??

~ENNA~ said...

heheh.. okeh..kalo de masa leyla g..

CIK MAY said...

jgn terlalu nak putih..pki je ape yg sesuai..nnt jadi lagi teruk pulak kulit tu ku produk tak sesuai..takutt.....