May 7, 2009

1 MEI 2009

Salam...

1 Mei hari tu (Jumaat) Fadhillah, Hazimah and me went to Muar, Johor untuk meraikan majlis kenduri kahwin kawan Fad.. kat sana jumpa ramai kawan-kawan dia.. segan jugak pada mulanya tapi lama2 sempoi jer.. dekat kenduri tu makan nasi minyak. Time tu memang lapar sangat tapi macam tak percaya je sebab makan tak habis..... fuhhh pelik betol. Souvenir dari kenduri tu best - dapat kipas, bakul kecik yang berisi sapu tangan... COMEL!


Masa sesi bergambar-gambaran, dengan slumbernya menjadi tukang amik gambar fad n friends.. heh..dapat jugak melunaskan kehendak nak mengambil2 gambar..i'm addicted to snap picture sebenarnya but I don't have my dream CAMERA yet! (NIKON SLR)... Tunggu la nanti kalau dah dapat camera... i'll snap gambar banyak2 ... ( tapi bile eh??heee)



After kenduri, petang tu kami pergi mandi kat gunung ledang.. mulanya malas nak daki naik atasa sangat tapi dekat kaki gunung tu.... manusia merenyut macam semut! ramai betul orang bermandi manda kat gunung ledang.. tapi agak serabut jugakla rasa sebab bila dah ramai orang, macam2 bau yang agak kurang menyenangkan hidung dapat dihidu... tapi tahan jer sampaila mendaki naik ke atas... kat atas pun agak ramai orang tapi takpela.. mandi jugak situ.. tak berapa rimas macam kat bawah tadi... njoy mandi dengan hazimah...fad tak mandi punnn... Busukkk... kawan2 fad ramai jugak yang mandi..so join diorang sekali..huhu... seronok!!

Ok, sampai sini je.. nak tidur dah. Gnite.



.LIGHT OFF.

4 comments:

suzie kuteri said...

wah i love fotography tooo..
nak bli kamere nikon gak....

3nna said...

yea yea...ader gang! hihi... cam best kan fotografi ni... =)

Joney said...

kenen lagi best la... nikon kurang menyengat... "kate2 org yg suke ambik gambar"...

3nna said...

ye ke? EOS eh