May 13, 2010

*Nilai 3 ZC Sdn Bhd*

Aku dah jadi member untuk ZC Sdn Bhd.. 
huhu... bukan apa...kebanyakan brg2 ak beli dekat sni..puas hati rasa..
byk pilihan dan kalau price member ada special sket.. 
harga pun tak mahal sgt..affordable la utk sape2 yang budget..
kedai ni merupakan pusat hiasan dalaman serta kelengkapan perkahwinan. Paper bag dah beli, n  deco untuk hantaran pun ak bercadang untuk cari disini.. =) 
Gembira berjumpa dgn ZC ni.. recommended to you all yang tgh tercari2 kedai mana yang ok. 
Bukan ape.. mmg byk choice kt Nilai 3 tu tapi konfem akan pening nak pilih mana satu but then sy masuk jer kedai ni..haha. Usha punye usha..terjumpa yang berkenan. Tu yang terus melekat dekat kedai ni. Bayangkanla..paper bag mostly price RM50 and below for 100pcs.. 
Sy dpt yang RM25/100pcs
Yeay!!! Seronok sungguh. 
Bukan ape..hihi..sebab paper bag ni org bukan simpan sgt. 
So buat ape beli yang mahal2. Betul tak?? 
Total guest expected dahla 1000org. RM25x10=RM250 je. Save kan?? =) Apa2 pun semuanya didalam budget anda. okeh? tepuk dada, tnye kemampuan masing2.hihi.. ak takla mampu mana. buat ikut kemampuan. jgn membazir2.

No comments: