May 13, 2010

* Tukang Jahit Chong *

Untuk bju nikah dan baju untuk letak atas dulang hantaran, ak berkeputusan (awal mac dulu) utk hantar kat Tukang Jahit Chong yg lokasinya di Melawati Square, Tmn Melawati, KL. sederet dgn bank rakyat.. Kedai ni dah lame bertapak (menurut kata bakal mak mertuaku) sejak ak kecil lagi..mcmla sy membesar di sna ..hihi.. so dgn keyakinan bahawa tukang jahit ni byk pengalaman, jadi ak hantar 2 pasang baju sekali. 
Tapi belum siap lagila..akhir bulan ni baru nak pegi ambik. Masa buat tempahan, ak tunjukkan gmbr majalah yg ak berkenan fesyen utk bju nikah. terangkan kt tailor tu...alhamdulillah dia paham kehendak aku..tp apa-apa pun tggu baju siap baru boleh puji.. =)
Yang seronoknye, tailor tu ramah betul. Jadi takdela rase kekok sgt... 

NAK G AMIK = 2/5/2010 (SUNDAY) 

semalam pagi..4/5/2010 baru g amik bju..tailor tu lmbat siapkan..hukhuk. nasib baek elok2 n kemas dia jahit.. ok. puas hati..tak sabar nak pakai bju tu time nikah nnt. =) design dia ada dlm majalah pengantin bulan berape tak igt tp taun ni punye..model dia Linda Onn..

No comments: