Dec 17, 2010

* Hantu Kak Limah Balik Rumah *

Haha.. tgk tajuk tu mesti korang tau kan apa yang sedang hangat kat pawagam sekarang..

Tajuk: Hantu Kak Limah Balik Rumah
Genre : Fiksyen, Komedi, Seram, Misteri
Klasifikasi : U – Untuk tontonan umum

Semalam ak n husband dapat tengok movie ni arahan Mamad Khalid (AT LAST! itu pon booking by online) di TGV Jusco Seremban 2.. tertunai jgk keinginan kami nak tgk movie ni.. setelah beberapa hari pegi asik FULL! 

Sape dah tgk cter ni sila angkat tangan n bagi rating anda! aku? rating bole bg 4.5/5.0.. thumbs up! sakit perot aku gelak..nak2 ader baby dalam perut aku ni..uuhh senak rase.. =D baby pon turut kicking.. tp tak taula mara kt ibu dia ke sbb ketawa sgt or baby pon turut ketawa..haha =) Husband pon gelak kemain.. n boley kate seluruh penonton gelak bagai nak rak.. so bagi sesiapa yang tak terhibur n rs down or stress eloklah tonton cerita ini..

Ulasan? nnt aku update k.. skrg ni kat opis..malas sket nak memerah otak utk ini..hehe..nak rehat jap


Layan preview ni...


2 comments:

Anonymous said...

ak pn rs cam nk tgk citer nih...aku tau mst syok pnye.. tp bile ade bby ni kn planning btul2 la..nk2 dia fully breastfeed..kn pujuk nenek husna nih..hehe

~ENNA~ said...

hehe..mmg syok..hari2 full booking kt pggung tu.. mesti tgk..